V košíku nejsou žádné položky.

Zkusit
  • 14denní záruka vrácení peněz
  • 100% bezpečný nákup
  • Prodej na splátky

Krůtí kebaby

Krůtí kebaby
Ingredience:

1 lžička fenyklových semínek, opečených 1 stroužek česneku 400 g mletého krůtího masa 2 lžíce nakrájeného čerstvého oregana, majoránky nebo tymiánu 1 velký citron sůl a čerstvě mletý pepř 2 silné krajíce bílého chleba bez kůrky, nakrájené na kostky o velikosti přibližně 2 cm 8 bobkových listů olivový olej 400 g mladého salátu

Příprava:

Kořeněné kebaby - perfektní volba, když si chcete dát čerstvý a lehký oběd.

1. krok:

Stlučte fenyklová semínka a česnek v hmoždíři spolu se špetkou soli. Promíchejte tuto směs s mletým krůtím masem, bylinkami, solí a pepřem. Oloupejte z citronu kůru i s bílou částí. Citron nakrájejte na 4 silné plátky, ty pak podle velikosti rozkrojte na poloviny nebo čtvrtiny.

2. krok:

Z krůtího masa udělejte menší kuličky – kolem 2 cm v průměru. Připravte si jehlu či špejli, nejprve napíchněte kousek chleba, pak bobkový list, kuličku krůtího masa, citron, další kuličku krůtího masa, bobkový list a nakonec další kousek chleba.

3. krok:

Rozehřejte pánev Delimano® Ceramica Prima - Pánev na smažení nebo hrnec Delimano® Ceramica Prima Skillet (teplotní čidlo na rukojeti zčervená) a za postupného otáčení pečte kebaby přibližně 8 minut. Dejte si pozor, aby maso příliš neztmavlo ještě předtím, než bude uvnitř propečené.

Podávejte se salátem, plátkem citronu a olivovým olejem.

Autor : Delimano