V košíku nejsou žádné položky.

Vyzkoušejte

Vlastnosti a benefity

Lepší uvnitř a lepší i zvenčí

Chcete nádobí, které je prakticky nezničitelné? Vydrží roky a bude sloužit jako loajální kuchař pro vaše rodinné jídlo? Je bezpečné, vhodné pro všechny druhy varných desek včetně indukce a zároveň je kombinací tradice a moderny? Pak je nová generace řady nádobí Delimano Stone Legend CopperLUX právě to, co jste hledali.

Nová řada Delimano Stone legend s částečkami pravého kamene byla vylepšena o částečky pravé mědi. Měď má mezi kovy nejlepší tepelnou a elektrickou vodivost. Pánve Stone Legend CopperLUX proto zajistí rychlé vaření s menší spotřebou energie.

Materiálová úprava

  1. Smaltovo-ocelová první vrstva na základně
  2. Barevná smaltovo-ocelová druhá vrstva
  3. Ocel vysoké kvality
  4. Smaltovo-ocelový vnitřní povrch první vrstva
  5. Smaltovo-ocelový vnitřní povrch druhá vrstva
  6. Quantanium® nepřilnavá první vrstva
  7. Quantanium® nepřilnavá druhá vrstva s částečkami pravého kamene a mědi
  8. Quantanium® nepřilnavá třetí vrstva
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

Vlastnosti Stone legend CopperLUX

  • Indukce

  • Electrický sporák

  • Keramický sporák

  • Plynový sporák

  • Minimum oleje

  • Šetří energii

  • Ekologické

  • Snadné čištění

  • Vhodné do myčky

  • Nepřilnavé

  • Rychlé a zdravé vaření

  • Dlouhodobé užívání

  • Vyrobeno ve Španělsku

Speciální nádobí nepotřebuje speciální péči

Smalt je odolný proti korozi a nikdy nezreziví. Laicky řečeno to jednoduše znamená, že můžete udělat zdravé jídlo rychleji a bezpečněji, v nádobí, které v podstatě zůstané stejné celé roky, stejné jako v den, kdy jste si jej koupili. A máme na mysli i vnější měděnou barvu. Delimano Stone Legend CopperLUX si uchová svůj sofistikovaný, profesionální a prestižní vzhled, protože smalt, vypálený při 840 ° C, zajišťuje dlouhotrvající živé barvy.

Měď jako prvek je známý jako jeden z nejlepších vodičů tepla. Společně jsou ideální kombinací nepřilnavosti, tepelné vodivosti a rovnoměrného rozložení tepla. Kamenné částečky uchovávají teplo a postupně ho uvolňují do jídla, což mu umožňuje udržet si přirozenou vlhkost, vitamíny a příchutě, což simuluje tradiční chuť vaření na kameni. Více chuti znamená lepší chuť!